sâmbătă, 10 martie 2018

Hrisca cu mititei

reteta hrisca cu mititei - mancare usoara pentru studenti

Ingrediente:


  • Hrisca - 500g
  • Mititei cruzi - 500g
  • Morcov - 1-2 buc.
  • Ceapa - 1 buc.
  • Rosii - 2 buc.
  • [optional] Ardei gras - 1buc.
  • Ulei
  • Condimente: patrunjel, marar, cimbru, busuioc, oregano, turmeric, curry, piper negru
  • Sare
  • Mod de preparare:
    1. Se spala hrisca in 2-3 ape si se lasa la inmuiat
    2. Se curata si se toaca legumele
    3. Intr-o cratita se incinge uleiul si se calesc legumele tocate
    4. Mititeii se pot taia in bucati mai mici, se adauga peste legume si se mai calesc 10 minute
    5. Se adauga sarea si condimentele, se mesteca bine si se mai lasa 5 minute la calit
    6. Se adauga hrisca, se mesteca si se lasa cu legumele inca 5 minute
    7. Se acopera totul cu apa si se lasa la fiert pana hrisca e gata

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu